KLACHTEN

Wij doen ons uiterste best om van dienst te zijn en hopen dat je 100% tevreden bent met je bestelling ,maar zou je toch een klacht hebben, stuur een mail met uw klacht naar info@statementpieces.nl en wij zullen uw zo snel mogelijk beantwoorden - ook in de avonduren en in het weekend! 

De volgende zaken zijn van belang:

Artikelen
1. Je mag niet getracht hebben het gebrek zelf te herstellen.
2.Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksvoorschriften niet hebt opgevolgd.

Condities 
 
1.Wij vragen de koper  de geleverde goederen binnen 14 dagen na ontvangst de ontvangen artikelen te inspecteren en daarbij zo snel mogelijk ( en binnen 2 maanden na ontdekking van de gebreken) de gebleken gebreken  schriftelijk per post of e-mail te melden. Wij vragen u  vriendelijk om dit toch binnen 14 dagen na ontdekking te melden zodat wij het zo snel mogelijk kunnen oplossen.  
 2.Wij vragen de koper de te retourneren item  binnen 14 dagen na aanmelding te retourneren zodat wij zo snel mogelijk naar een oplossing kunnen komen.
 3. De retourzending dient de pakbon te bevatten of een kopie van de email retourmelding. Daarop aangegeven welke items retour komen, van wie de retourzending afkomstig is, en van de bankgegevens voor geld retour storting.
 4. Artikelen dienen deugdelijk verpakt te worden.

Het retour adres is:
StatementPieces
Aristotelestraat 20
3076 BD Rotterdam
Nederland.

Frankeren retourzending
1. De kosten van het retour zenden komen voor je eigen rekening. Bij een gegronde klacht of het retour sturen van een verkeerd geleverd artikel ontvangt u deze verzendkosten retour.
2. Je dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.
3. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending
1. De retourzending wordt na aanmelding en na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd.
2. StatementPieces.nl zal ingediende klachten zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst, behandelen en beantwoorden.
3. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door StatementPieces.nl binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
4. Statementpieces.nl is niet aansprakelijk indien de bankgegevens voor het terug te storten geld bedrag niet juist zijn doorgeven.
5. Indien er sprake is van een verkeerd geleverde bestelling zal StatementPieces.nl zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen.
6.Stichting Webshop Keurmerk: Een klacht over een product, dienst of de service van de ondernemer kan worden ingediend via een klachtenformulier op de website van de Stichting Webshop Keurmerk (http://www.keurmerk.info) nadat de klacht is ingediend bij de ondernemer en getracht is tot een oplossing te komen. De bij de Stichting ingediende klacht zal worden doorgestuurd naar StatementPieces.nl teneinde deze in de gelegenheid te stellen de klacht alsnog op te lossen dan wel het standpunt aan de Stichting kenbaar te maken.
Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost zal de Stichting Webshop Keurmerk trachten te bemiddelen. Een klacht wordt door de Stichting Webshop Keurmerk slechts in behandeling genomen, indien de consument zijn klacht eerst binnen redelijke tijd aan de ondernemer heeft voorgelegd.
   
Hebt u nog vragen? Neem gerust contact met ons op: info@statementpieces.nl of via ons contact formulier.  

Betouwbaarheid van Statementpieces.nl / Veilig online kopen
Statementpieces.nl is lid van Stichting WebShop Keurmerk. Klik op de link WebShop Keurmerk om naar de site te gaan van Stichting WebShop Keurmerk om te verifiëren dat wij werkelijk geregistreerd zijn bij deze stichting. 
Statementpieces.nl is ook actief op Facebook met meer dan 2.000 volgers. Klik hier om naar Facebook te gaan om onze Facebook pagina te bekijken . 
Statementpieces.nl is meer dan 3 jaar actief op Marktplaats.nl. Klik hier om naar Marktplaats te gaan.                                  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Pinterest
  • Instagram
  • Onze duurzaam drukwerk komt van Groenprint.nl
© 2010 - 2021 StatementPieces.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel