RUILEN & RETOUREN

Statementpieces.nl doet er alles aan om levering en kwaliteit van de producten aan alle wensen te laten voldoen. Het kan desondanks voorkomen dat het artikel niet aan je verwachtingen voldoet.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je artikelen, zonder opgave van redenen, je artikel te retourneren (herroepingsrecht) - De kosten zijn voor je eigen rekening.

Je dient wel met onderstaande rekening te houden:

 Artikelen te retourneren
1. Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van alle originele labels.
2. Het artikel mag niet gedragen zijn.Artikelen mogen beoordeeld en gepast worden, zoals je dat ook in de winkel zou doen.
3. Het artikel mag niet beschadigd zijn.

Beschadigde artikel ontvangen? - ga naar Klachtenregeling voor alle retour informatie.
Verkeerd artikel ontvangen? - ga naar Klachtenregeling voor alle retour informatie.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, is het voldoende om een mail te sturen naar www.statementpieces.nl waarin vermeld staat dat u één of meerdere artikelen retour wilt sturen. Je bent echter niet verplicht om een mail te sturen, ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht, maar het zorgt ervoor dat wij rekening mee houden dat er een retour zending wordt verwacht.

Condities retourneren
1. Wij willen vriendelijk vragen voorafgaande ,zo snel mogelijk na ontvangst van het artikel , via e-mail info@statementpieces.nl, te melden dat (een deel) van de bestelling geretourneerd wordt.
3. Het te retourneren item dienst binnen 14 dagen na aanmelding van de retour door ons ontvangen zijn.
4. De retourzending dient de pakbon of factuur ( of een kopie ervan) te bevatten. Daarop aangegeven welke items retour komen en van de bankgegevens voor geld retour storting.
5. Artikelen dienen in de originele verpakking verpakt te zijn (voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is ) en deugdelijk verpakt te worden voor de post. Ringen uitsluitend retour sturen in stevige doos met pakketenpost. 

Het retour adres is:

StatementPieces
Aristotelesstraat 20
3076 BD Rotterdam
Nederland.

Frankeren retourzending
1.De kosten van het retour zenden komen voor je eigen rekening.
2. Je dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.
3. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen.

Indien de retourzending bij verzending onvoldoende of niet is gefrankeerd, dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. De portokosten ( en evt. administratie kosten van het vervoersbedrijf / postbezorger) worden doorberekend aan de klant en in mindering gebracht bij het terugbetalen van de retourzending. De afhandeling van niet of onvoldoende gefrankeerd retourzendingen worden afgehandeld als de desbetreffende vervoersbedrijf/ postinstantie de kosten bij ons bekend maken.

Weigering van pakketten.

Weiger je het pakket aan de deur, kan de bezorgdienst medewerker je pakket niet uitreiken, het pakket zal naar ons retour komen. Hiervoor brengen wij de gemaakte verzend- en retour kosten in rekening. Deze kosten zullen van een eventuele terugbetaling worden afgehaald.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending

1. De retourzending wordt na aanmelding en na ontvangst van de zending, per e-mail bevestigd.
2.Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(len) inclusief de reeds betaalde bezorgkosten binnen 14 dagen na retourzending / melding terug via de betaalmethode die je bij de bestelling hebt gebruikt.
3. Onder rembours kosten van de oorspronkelijke zending worden niet teruggestort.
4. StatementPieces.nl is niet aansprakelijk indien de bankgegevens voor het terug te storten geld bedrag niet juist zijn doorgegeven.

 
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op: info@statementpieces.nl of via onze contact formulier. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden - ook in de avonduren en in het weekend!                                        

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Pinterest
  • Instagram
  • Onze duurzaam drukwerk komt van Groenprint.nl
© 2010 - 2021 StatementPieces.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel